FAALANGST Fouten maken mag

Onze workshops!

Je moet er weer aan geloven, want wederom moet je een presentatie geven voor een volle zaal studenten en docenten. Er schieten gelijk allemaal vragen door je hoofd: wat vinden ze van mijn presentatie, van mij als persoon, mijn manier van spreken of zelfs mijn uiterlijk?! Dit gaat zo helemaal mis! Je hart klopt sneller en je hebt het bloedheet. Zien ze mijn zweetvlekken en heb ik een rood hoofd? Ik ben niet goed genoeg!

 

Geef je op voor onze workshop!

Aan de hand van een nuttig en interactief theoretisch deel krijgen studenten inzage in wat faalangst precies is, en in hoeverre zij zelf last hebben van faalangstige gedragingen. Aan de hand van het geschetste kader krijgen de studenten in de workshop handvatten aangereikt waarmee ze hun eigen faalangst onder controle kunnen krijgen. Heb je interesse in de workshop? Neem dan contact op!

  

Op deze pagina staat alle nodige informatie. De kosten bedragen €40,00 per deelnemer en wordt achteraf gefactureerd of je kunt het ter plaatse gepast contant betalen. De exacte locatie krijg je na aanmelding doorgestuurd. Geef je op via het formulier voor de workshop in jouw stad.

Mocht je na de workshop behoefte voelen om met een Student Coach dieper op dit onderwerp in te gaan, dan kun je dit altijd aangeven.

Wij spreken graag bij jouw faculteit of vereniging!

 

Bij Wakker bij Bakker geven we geregeld workshops bij partners, faculteiten, studie- en studentenverenigingen aangaande dit onderwerp. Hou dus de agenda van je vereniging in de gaten!

 

Wil je als vereniging of faculteit een leuke workshop inrichten, dan staan we graag voor jullie klaar. Neem contact op via het formulier en je hoort spoedig van ons.

De prijzen voor het afnemen van een workshop zijn:

- voor een 1-urige workshop naar keuze €250,- excl. BTW;

- voor een 2-urige workshop naar keuze €400,- excl. BTW;

- voor een 2-urige workshop naar keuze begeleid door twee coaches €600,- excl. BTW;

* Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen.

** Via een samenwerking bieden we kortingen op workshop.

Onze workshop data​!

  • Amsterdam: 28 mei 2019 15:00

  • Delft: 16 mei 2019 16:00

  • Groningen: 3 mei 2019 15:00

  • Nijmegen: 4 juni 2019 16:00

  • Utrecht: 6 juni 2019 16:00

 

*Elke workshop duurt 2 uur vanaf de genoemde starttijd

**Deelname €40,00 incl. BTW gepast contant te voldoen of via facturering

***Doorgang vanaf 4 deelnemers

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

KvK-nummer: 580.237.71, BTW-nummer NL002187569B42, IBAN code: NL81RABO0359313175

​© Copyright by Niels Bakker

Wakker bij Bakker Student Coaching, Psycholoog: Groningen, Amsterdam, Utrecht, Delft, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg: motivatie, faalangst, stress, studiekeuze, workshops, concentratie, somberheid, burnout, effectief studeren