CONTACT LEIDEN

Neem gerust contact op via de telefoon of het contactformulier. Geef aan waar je tegenaan loopt en in welke stad je studeert. Studenten uit Leiden ontvangen we op onze locatie in Delft, vlakbij het station. We plannen zo spoedig mogelijk je kennismakingsgesprek met jouw Student Coach Dayenne in. De coaching wordt face2face of eventueel online aangeboden.

 

Dayenne Sanders Student Coach
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn App Icon

Jouw Student Coach

in Leiden is (te Delft):

Dayenne Sanders

Dayenne@wakkerbijbakker.nl

 

 

Praktijklocatie (dichtbij het station):

Phoenixstraat 66

2611 AM Delft

 

Postadres:

Damsterdiep 49

9711 SH Groningen

1/4

Tijd en kosten

Kennismakingsgesprek €39,50 incl. BTW. Vervolggesprekken €79,- incl. BTW.

Een gesprek duurt 50 minuten.

 

36-12-0 regel: Vergeet bij verplaatsing of annulering van afspraken deze stok achter de deur niet. Tot 36 uur voor de afspraak kun je kosteloos verplaatsen, tot 12 uur tegen 50% van de normale kosten en van 12 uur tot de afspraak zelf 100% kosten van een normale afspraak. Overmacht daargelaten;

 

Betaling kan contant of per overboeking. U ontvangt maandelijks een factuur welke te voldoen is met iDeal.

De methode die Wakker bij Bakker hanteert, maakt het mogelijk om in korte tijd gewenste resultaten te boeken. In het kennismakingsgesprek proberen we jouw klachten, krachten en wensen bloot te leggen. Daarnaast bekijken we of dit gesprek nuttig voor je is en hoe we hiervandaan verder gaan. De ideeën die ontstaan in de gesprekken zul je moeten oefenen in het dagelijks leven voor het beste resultaat.

Helaas valt de coaching niet binnen de verzekering, doordat het lichte problematiek betreft en geen stoornissen. Daarom hanteert Wakker bij Bakker scherpe tarieven voor zorg op maat.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

KvK-nummer: 580.237.71, BTW-nummer NL002187569B42, IBAN code: NL81RABO0359313175

​© Copyright by Niels Bakker