Ben je er nog niet uit wat je later worden wil?

13 Oct 2015

 

Ben je er nog niet uit wat je later worden wil? Heb je niet één specifieke passie, maar doe je eigenlijk liefst van alles wat? Geen stress, er hoeft niets mis met je te zijn! Zie jezelf als een 'multipotentialite' met special superpowers! Emilie Wapnick legt haarfijn uit hoe we door de vraag 'Wat wil je later worden?' niet geinspireerd worden te dromen over alles wat we zouden kunnen zijn. Het idee dat we slechts één ware roeping mogen hebben is achterhaald en doet de multipotentialite tekort.

 

http://www.ted.com/talks/emilie_wapnick_why_some_of_us_don_t_have_one_true_calling?utm_campaign=social&utm_medium=referral&utm_source=facebook.com&utm_content=talk&utm_term=social-science

Please reload

  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn App Icon
SOG op onze BLOG!
Recent Posts