• Myrthe van Stralen

Is het je nog niet helder wat jouw 'true path' zal zijn en voel je je hier slecht over?

Heb je zorgen over je toekomst? Is het je nog niet helder wat jouw 'true path' zal zijn en voel je je hier slecht over? In 2009 sprak de Amerikaanse stand-up comedienne en tv-show host Ellen DeGeneres voor een groep afgestudeerden te New Orleans. Deze 'gouwe ouwe' onder de commencement speeches gaat nog altijd op wat Wakker bij Bakker betreft. Bottom line: Soms heb je een dip nodig om je ware doel te vinden. Zie minuut 1:45 tot 11:18 en krijg naast goed advies ook hier en daar Ellen-waarheden voorgeschotelt als (SPOILER ALERT): '...life is like one big Mardi Gras, but instead of showing your boobs, show people your brain...' Zeker 10 minuten van je dag waard deze clip!

  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn App Icon
SOG op onze BLOG!
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

KvK-nummer: 580.237.71, BTW-nummer NL002187569B42, IBAN code: NL81RABO0359313175

​© Copyright by Niels Bakker