Quarter-life crisis

7 Jun 2016

Afstuderenden of afgestudeerden lopen er vaak tegen aan. Een nieuwe levensfase vol keuzes, nieuwe doelen, maar ook veel onzekerheden. Rond het 25ste levensjaar krijgen steeds meer jongvolwassenen te maken met deze quarter-life crisis. 

 

Wij werden gevraagd hier wat over te vertellen in een minidocu opdracht van Alice Pap, studente Media, Informatie en Communi­catie te Saxion Enschede.

 

Herken je deze lastige fase bij jezelf? Weet dan dat het niet gek en zelfs aan te raden is hier met een coach over te praten. Wij zoeken graag met jou naar meer grip en positiviteit in deze lastige fase.

 

 

Please reload

  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn App Icon
SOG op onze BLOG!

Love in times of Corona

July 7, 2020

1/50
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

KvK-nummer: 580.237.71, BTW-nummer NL002187569B42, IBAN code: NL81RABO0359313175

​© Copyright by Niels Bakker

Wakker bij Bakker Student Coaching, Psycholoog: Groningen, Amsterdam, Utrecht, Delft, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg: motivatie, faalangst, stress, studiekeuze, workshops, concentratie, somberheid, burnout, effectief studeren