• Niels Bakker

Quarter-life crisis

Afstuderenden of afgestudeerden lopen er vaak tegen aan. Een nieuwe levensfase vol keuzes, nieuwe doelen, maar ook veel onzekerheden. Rond het 25ste levensjaar krijgen steeds meer jongvolwassenen te maken met deze quarter-life crisis.

Wij werden gevraagd hier wat over te vertellen in een minidocu opdracht van Alice Pap, studente Media, Informatie en Communi­catie te Saxion Enschede.

Herken je deze lastige fase bij jezelf? Weet dan dat het niet gek en zelfs aan te raden is hier met een coach over te praten. Wij zoeken graag met jou naar meer grip en positiviteit in deze lastige fase.

  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn App Icon
Wakker bij Bakker, student coaching, BLOG: motivatie, faalangst, perfectionisme, keuzes, doelen, piekeren, planning, assertiviteit, studiekeuze, afstuderen
SOG op onze BLOG!