SOMBERHEID in studententijd 

Ongeluk zit in een klein hoekje

 

Mail ons voor persoonlijke coaching op maat! 

De coaching wordt face2face of eventueel online aangeboden.

"Wat heb je te klagen? Je bent student en kan doen wat je wil!", hoor je wel eens. Toch kampen veel studenten met negatieve emoties. Ze komen tot weinig en voelen zich down.

 

Vaak begint het met piekeren, maar langzaam nemen negatieve gevoelens de overhand. Je zit in een negatieve spiraal waar je moeilijk uit stapt. Je schrikt soms van je eigen gedachten en je durft het er niet goed met je huisgenoten en vrienden over te hebben. Misschien ligt de oorzaak bij vroeger, bij je studie of je vrienden en de stad? Misschien is er iets heftigs gebeurd in je leven. Blijven zoeken in je eigen hoofd naar de oorzaak of de oplossing kan lang duren en het gevaar verder af te zakken in de negatieve spiraal is aanwezig.

Door aandacht te geven aan de pijn die onder dit lijden zit samen met je Student Coach, kun je acceptatie vinden en doorgaan met je leven. Door deze ruimte lukt het weer om van je studententijd te genieten en in brede zin te ontwikkelen. 

Lees hier meer over in onze blog!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

KvK-nummer: 580.237.71, BTW-nummer NL002187569B42, IBAN code: NL81RABO0359313175

​© Copyright by Niels Bakker

Wakker bij Bakker Student Coaching, Psycholoog: Groningen, Amsterdam, Utrecht, Delft, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg: motivatie, faalangst, stress, studiekeuze, workshops, concentratie, somberheid, burnout, effectief studeren