De agenda voor studenten 2020-2021!

Beleef jouw studententijd met doelgerichtheid, motivatie en persoonlijke ontwikkeling!!!

STUDENT AGENDA 2020 - 2021 17x24cm

Art.nr. 00000
€19,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Dé agenda voor studenten voor studiejaar 2020 - 2021. Voor alle studenten van Nederland een must have! Nu slechts €19,95 incl. BTW (excl. verzendkosten).

De agenda zet je als student aan tot het overdenken van je doelen in het studiejaar, maar ook per blok en week. Je leert stap voor stap concreet te plannen, waardoor je voldoening dagelijks meer voelbaar wordt. Naast doelgerichtheid zal jouw intrinsieke motivatie versterkt worden door eigen gekozen beloners bewust te koppelen aan het zetten van de dagelijkse studie stappen en je waarden voorop te zetten. Een spel van willen (ipv moeten) en mogen. Door bewust te zijn van eigen doelen, binnen en naast de studie, en je waarden zal je een fijne persoonlijke ontwikkeling doormaken en minder afleiding oppakken, uitstelgedrag vertonen of spanning ervaren! Je mentale gezondheid wordt leidend!

De agenda wordt dit jaar voor de derde keer uitgebracht en is keurig afgewerkt. De agenda zal dit jaar als luxe ingebonden zwart kunstleren boek uitgegeven worden. Daarnaast kun je gebruik maken van een leeslint en een insteekdriehoek voor documenten.

De genoemde prijs is inclusief 9% BTW €19,95 (excl. BTW €18,30), maar exclusief verzendkosten €3,95.

De agenda is sinds half juli officieel verkrijgbaar. Het team van Wakker bij Bakker Student Coaching Nederland regelt zelf met zorg en toewijding de bezorging. Wij vragen daarom om uw begrip rond afwijkingen van de streeftijd van de levering. Het streven is 5 werkdagen na bestelling.

Bewaar dit product voor later

Bekijk hier het instructiefilmpje!

De agenda zal je helpen om waardegericht stap voor stap richting je doelen te werken met een bewuste en belonende afwisseling.  Hierdoor ervaar je minder stress en (faal-)angst en blijf je mentaal gezond. 

Veel plezier dit jaar met je studie effectief aangaan in een prettige balans met je dagelijks leven!

Download hier de agenda helemaal gratis.

 

Zo kun je eventueel zelf de pagina's printen en inbinden. Ook kun je een exacte indruk krijgen van het binnenwerk.

 

Bekijk hierboven ook het instructiefilmpje!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

KvK-nummer: 580.237.71, BTW-nummer NL002187569B42, IBAN code: NL81RABO0359313175

​© Copyright by Niels Bakker

Wakker bij Bakker Student Coaching, Psycholoog: Groningen, Amsterdam, Utrecht, Delft, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg: motivatie, faalangst, stress, studiekeuze, workshops, concentratie, somberheid, burnout, effectief studeren