student coaching, studiekeuze, begeleiding, advies, adviseur, motivatie, balans, planning, doelgerichtheid

Eindelijk ga je studeren!

Maar waar ga JIJ voor leren?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van de onderstaande pakketten, dan kun je gratis een kennismakingsgesprek aanvragen, waarna je vrijblijvend de studiekeuze begeleiding kan starten. De tests die gebruikt worden zijn een persoonlijkheidstest, competentietest, IQ-test, leerstijltest, studiekeuze motivatietest en de studiekeuze beroepentest. Ook kijken we naar je waarden.

 

Pakket 1 'studiekeuze begeleiding': Je moet op jonge leeftijd een belangrijke keuze maken en dat is niet makkelijk. Jaloers kun je worden op diegene die zijn droom al uitgestippeld heeft staan. Het is niet gek om steun te zoeken rond deze bepalende keuze.  Bij Wakker bij Bakker Student Coaching ga je gesprekken en tests aan om je persoonlijkheid, waarden, talenten en wensen in kaart te brengen en te koppelen aan een passende studie/loopbaan. Twijfel rond je studiekeuze kan ook na inschrijving nog lang tegen werken, dus gun jezelf een stukje duidelijkheid hierin. Voorkom onnodige studievertraging en spanningsklachten.

*Inhoud: gratis kennismaking, 5 uur coachinggesprekken gericht op 6 tests, je waarden en inzage in studiekeuzegidsen HBO, WO en/of Master voor 590 euro inclusief BTW.

 

Pakket 2 'studiekeuze begeleiding en effectief studeren': Je zal vanaf het begin van je studie te maken krijgen met uitdagingen, welke je lang kunnen tegenwerken. Leer handige technieken rond effectief studeren, planning en motivatie om positief resultaat in je studie makkelijker te bereiken. De kans op onnodige vertraging en spanningsklachten nemen hierdoor af.

*Inhoud: gratis kennismaking, 7 uur coachinggesprekken gericht op je waarden, 6 tests en effectief studeren met inzage in studiekeuzegidsen HBO, WO en/of Master voor 748 euro inclusief BTW.

 

Pakket 3 'studiekeuze begeleiding en balans studie en studentenleven zijn': Student zijn houdt in de werkelijkheid veel meer in dan studie en studeren. De realiteit hiervan is een warboel aan dagelijkse leuke mogelijkheden, welke verkeerd ingezet afleidend, studie vertragend en soms lichte psychische klachten in de hand werkend kunnen zijn. De coaching richt zich op het inzetten van een nuttig studentenleven voor bredere persoonlijke ontwikkeling en voor dagelijkse beloning na het studeren. 

*Inhoud: gratis kennismaking, 7 uur coachinggesprekken gericht op je waarden, 6 tests en balans studie en studentenleven met inzage studiekeuzegidsen HBO, WO en/of Master voor 748 euro inclusief BTW.

 

Pakket 4 'studiekeuze begeleiding en gebalanceerd en effectief jouw studie en studententijd aangaan': Dit pakket biedt bovenstaande pakketten als een gecombineerd coaching traject aan. De coaching helpt je bij het effectief oppakken van de gekozen studie in balans met een motiverend studentenleven. Hierdoor ontwikkel je je breed en verklein je de kans op onnodige vertraging of psychische uitdagingen.

*Inhoud: gratis kennismaking, 9 uur coachinggesprekken gericht op je waarden, 6 tests en effectief studeren in een balans tussen studie en studentenleven met inzage in studiekeuzegidsen HBO, WO en/of Master voor 906 euro inclusief BTW.

student coaching, studiekeuze, begeleiding, advies, adviseur, motivatie, balans, planning, doelgerichtheid
student coaching, studiekeuze, begeleiding, advies, adviseur, motivatie, balans, planning, doelgerichtheid

Thanks! Message sent.

student coaching, studiekeuze, begeleiding, advies, adviseur, motivatie, balans, planning, doelgerichtheid