Samen sterk voor studenten!

Wakker bij Bakker Student Coaching werkt nauw samen met de vele partners in het studentenleven, zodat jij optimaal geholpen kunt worden. Bekijk gerust wat onze partners jou kunnen bieden.

 

STUDIEVERENIGINGEN:

S.V.Ergasia

 Studievereniging Ergasia merkt dat veel studenten moeite hebben om gemotiveerd te blijven en om goed te plannen. Vaak is dit terug te zien in de resultaten. Graag willen wij onze studenten hierbij helpen. Daarom werken Studievereniging Ergasia en Wakker bij Bakker samen om jou te helpen door met korting coaching aan te bieden. Kijk op onze website wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. 

S.V.Homerus: 

Studieverenging Homerus is de studieverenging van Bedrijfskunde

Management, Economie en Recht van de Hanze Hogeschool. Wij merken dat studenten soms moeite hebben om het balans tussen studie en alle sociale activiteiten te vinden. Dit is dan ook vaak te zien in het resultaat van de studenten. Daarom werkt Studieverenging Homerus samen met Wakker bij Bakker om onze studenten te helpen doormiddel van een workshop van Wakker bij Bakker.

F.S.V.Fysiek:

FSV Fysiek is de studievereniging die gekoppeld is aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool en is één van de grootste HBO-verenigingen in Groningen. Iedereen die hier Fysiotherapie studeert of heeft gestudeerd kan lid worden van FSV Fysiek. Onze commissies organiseren verschillende activiteiten gedurende het schooljaar. Deze activiteiten zijn zowel sociaal gericht als studiegerelateerd. FSV Fysiek vormt de brug tussen de studie, het studentenleven en het werkveld.

S.V.Vintres:

VINTRES behartigt nu alweer 24 jaar de belangen van Internationaal en Europees Recht studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dit gebeurt door het organiseren van inhoudelijke activiteiten, studiegerelateerde reizen naar Europeesrechtelijke centra en internationale bestemmingen.

S.V.Vedi:

Studievereniging Vedi is de studievereniging van de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hanze Hogeschool. Vedi wil een plek creëren waar studenten zich naast de opleiding verder kunnen ontwikkelen en kunnen ontspannen. Dat is wat Vedi biedt met allerlei studie gerelateerde evenementen en gezellige borrels en feesten. Vedi staat voor Voeding en Diëtetiek Insieme. Insieme is Latijn en betekent saamhorigheid. Dat is ook het belangrijkste doel van deze studievereniging: meer saamhorigheid creëren en zo een leerzame en gezellige studententijd te geven aan haar leden.

S.V.Le Baso:

Le Baso is de studievereniging van de Pedagogische Academie, van de Hanzehogeschool te Groningen. Wij brengen toekomstig leraren in contact met alles wat Groningen of de PA nog meer te bieden heeft. We zijn een studievereniging voor en door studenten.

Studievereniging Le Baso zorgt voor een aanvulling voor de studenten op hun studietijd aan de Pedagogische Academie door verschillende activiteiten te organiseren 

S.V. Sociëtas:

Studievereniging Sociëtas is de studievereniging van Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Om de balans tussen studie en alle sociale verplichtingen die het studentenleven met zich meebrengt te waarborgen, werkt Sociëtas samen met Wakker bij Bakker. Door middel van workshops en korting op coaching hopen wij onze studenten, waar nodig, hulp te kunnen bieden. Kijk voor meer informatie over Sociëtas op onze website!

S.V. Esperia:

S.v. Esperia is the study association of the study European Languages and Cultures at the University of Groningen. Esperia offers its students a variety of study-related and not study-related activities. With this collaboration between Esperia and Wakker bij Bakker, we hope to enable our members to combine their studies with relaxation. Keep an eye on our website to keep up to date about workshops offered by Esperia and Wakker bij Bakker. 

Nieuw logo Ergasia.jpeg
Student coaching,   samenwerking, partners studievereniging, Ergasia, Idun, Commotie, Homerus, Fysiek, Vintres
Student coaching,   samenwerking, partners studievereniging, Ergasia, Idun, Commotie, Homerus, Fysiek, Vintres
Student coaching,   samenwerking, partners studievereniging, Ergasia, Idun, Commotie, Homerus, Fysiek, Vintres, Vedi, Le Baso
Student coaching,   samenwerking, partners studievereniging, Ergasia, Idun, Commotie, Homerus, Fysiek, Vintres, Vedi, Le Baso
Student coaching,   samenwerking, partners studievereniging, Ergasia, Idun, Commotie, Homerus, Fysiek, Vintres, Vedi, Le Baso
esperia logo.png

S.V. Gente:

Gente is dé studievereniging van toegepaste psychologie van de Hanzehogeschool Groningen. Als studievereniging brengen wij de studenten van de opleiding toegepaste psychologie dichter bij elkaar en bij het werkveld. We streven ernaar dat leden contacten leggen met elkaar en met professionals uit het werkveld. Daarnaast streeft Gente ernaar dat leden hun kennis kunnen verbreden en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen door het organiseren van sociale- en studie gerelateerde activiteiten. Tevens worden er activiteiten georganiseerd waar alumni, professionals en docenten aanwezig zijn, die het netwerk van de leden vergroten.

gente.jpg

N.C.S.V. Dr. Nico Muller:

N.C.S.V. Dr. Nico Muller is sinds 1966 dé Nijmeegse studievereniging op het gebied van
strafrecht en criminologie. De vereniging organiseert voor haar leden gedurende het volledige
collegejaar interessante excursies, lezingen, masterclasses en andere activiteiten. Een student
moet veel combineren. Om haar leden hierin zo goed mogelijk te ondersteunen is N.C.S.V.
Dr. Nico Muller een samenwerking aangegaan met Wakker bij Bakker. Voor meer informatie
over N.C.S.V. Dr. Nico Muller kun je terecht op onze site.

Nieuw logo DNM.png

GHD Ubbo Emmius:

GHD Ubbo Emmius is de studievereniging van de studie Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en biedt zowel verbreding van je studie als gezelligheid. Als lid van Ubbo krijg je korting op studieboeken bij verschillende bedrijven en kun je voor een ledenprijs naar activiteiten. Daarnaast kun je ook actief worden bij Ubbo door te solliciteren voor een commissie of zelfs het bestuur! 

GHD Ubbo Emmius logo vierkant.jpg

VESTING:

Studievereniging VESTING is de vereniging van de studierichtingen Econometrics, Operations Research en Actuarial Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. VESTING heeft als doel het ondersteunen van haar leden in hun eerste ervaringen met econometrie in de praktijk, en het versterken van het contact onder de leden. Echter, merken we dat veel studenten de studielast als zwaar ervaren en hierdoor veel stress ondervinden. Daarom zijn VESTING en Wakker bij Bakker een samenwerking aan gegaan, om zo onze leden de kans te bieden ondersteuning te krijgen bij hun studie.

vesting.png

Exploratio:

Studievereniging Exploratio is voor de studenten van de HBO opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken aan de Hanzehogeschool in Groningen. De vereniging is er op gericht meer samenhang binnen de opleiding te creëren. Dit gebeurt door middel van studie gerelateerde activiteiten, borrels en andere activiteiten

Logo S.V. Exploratio (2).png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

KvK-nummer: 580.237.71, BTW-nummer NL002187569B42, IBAN code: NL81RABO0359313175

​© Copyright by Niels Bakker

Wakker bij Bakker Student Coaching, Psycholoog: Groningen, Amsterdam, Utrecht, Delft, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg: motivatie, faalangst, stress, studiekeuze, workshops, concentratie, somberheid, burnout, effectief studeren