TWINTIGERSDILEMMA

Twintigersdilemma facebook poster.PNG

Onze workshops!

Is al die keuze wel zo reuze?

 

Ben je wel goed bezig? Jaag je wel de juiste droom na? Kom je straks daar uit waar je uit wil komen? 
 
Die stress rond het maken van keuzes komt voort uit de realisatie dat je je eigen pad moet uitstippelen. Je ouders kijken niet langer continu over je schouder mee en dat heeft zo zijn voordelen, maar het voelt voor sommigen ook geïsoleerd en eenzaam. Bovendien kun je je ouders niet langer de schuld geven van jouw sores, en dat is ook een bittere pil om te slikken…

Bepaalde factoren zijn van invloed op de intensiteit van je stressgevoelens in deze levensfase. Verwachtingen vanuit je omgeving, de prestatiegerichte maatschappij  en het hebben van veel keuzemogelijkheden.  Bovendien worden (dreigende) werkloosheid en de keus van het carrièrepad ook vaak genoemd als typische factoren van stress in de quarter life crisis voor jong volwassenen. 

Geef je op voor onze workshop!

Aan de hand van een nuttig en interactief theoretisch deel krijg je een beeld van wat het twintigersdilemma voor jou betekent. Aan de hand van het geschetste kader krijg je in de workshop handvatten aangereikt waarmee je beter achter jouw keuzes kan staan. Heb je interesse in de workshop? Neem dan contact op!

  

Op deze pagina staat alle nodige informatie. De kosten bedragen €40,00 per deelnemer en wordt achteraf gefactureerd of je kunt het ter plaatse gepast contant betalen. De exacte locatie krijg je na aanmelding doorgestuurd. Geef je op via het formulier voor de workshop in jouw stad.

Mocht je na de workshop behoefte voelen om met een Student Coach dieper op dit onderwerp in te gaan, dan kun je dit altijd aangeven.

Wij spreken graag bij jouw faculteit of vereniging!

 

Bij Wakker bij Bakker geven we geregeld workshops bij partners, faculteiten, studie- en studentenverenigingen aangaande dit onderwerp. Hou dus de agenda van je vereniging in de gaten!

 

Wil je als vereniging of faculteit een leuke workshop inrichten, dan staan we graag voor jullie klaar. Neem contact op via het formulier en je hoort spoedig van ons.

De prijzen voor het afnemen van een workshop zijn:

- voor een 1-urige workshop naar keuze €250,- excl. BTW;

- voor een 2-urige workshop naar keuze €400,- excl. BTW;

- voor een 2-urige workshop naar keuze begeleid door twee coaches €600,- excl. BTW;

* Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen.

** Via een samenwerking bieden we kortingen op workshop.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

KvK-nummer: 580.237.71, BTW-nummer NL002187569B42, IBAN code: NL81RABO0359313175

​© Copyright by Niels Bakker